Vi designar vackra och säljande varumärken

Att designa logotyper och grafiska identiteter är bland det bästa vi vet. Vi ser varje nytt uppdrag som en chans att skapa en unik design som förmedlar företagets visioner på ett kreativt sätt. När du köper en logotyp av oss får du inte bara en riktigt snygg logotyp, du får ett helt koncept unikt för ditt företag. Vi designar ofta kompletta varumärken med flera variationer av logotypen, typsnitt, färger, mönster och illustrationer. Vi tänker noga igenom alla designval för att matcha dina önskemål såväl som de förväntningar dina kunder har. När dina nya designer är färdiga fortsätter vi finnas för dig och vi visar dig hur du använder dina nya filer. Här hittar du även våra färdiga logotyp-paket. 

När du köper en logotyp av oss kan du känna dig trygg. Vi har många års erfarenhet av logodesign och även en hel del utbildning i bagaget. Vi vet vad som krävs för att göra en logotyp riktigt snygg, och viktigast av allt, vi vet vad som krävs för att få dina kunder att lockas av den. Förutom en sprillans ny logotyp kommer då också få en grafisk manual där vi presenterar bland annat typsnitt, färger, bilder, mönster eller andra grafiska detaljer till ditt varumärke. Här kan du läsa mer om hur grafiska manualer fungerar. I vissa fall inkluderar vi även ett gäng bilder och passar ditt varumärkes bildspråk.

För att vi ska kunna göra en bra logotyp till dig behöver vi veta lite mer om vem du är och vad för verksamhet du driver. Vi tar gärna emot ett mejl där du berättar lite mer om dig själv. Vi brinner verkligen för grafisk design och diskuterar gärna dina idéer. Se oss som ett bollplank! 

Vill du veta mer? Nedan kan du ta del av mer detaljerad information om vad som ingår och hur det går till. Tveka inte att kontakta oss om du är osäker på något.

  •  Unik logotypdesign som visar din verksamhet på ett lockande sätt
  • Flera versioner av din logotyp, så du alltid har en logotyp om passar oavsett vart den ska användas
  • En grafisk manual som visar ett genomtänkt visuellt koncept kring ditt varumärke.
  • Filformat både för webb och tryck (EPS, PDF och PNG).
  •  Hjälp och stöd – vi visar dig hur du använder din nya logotyp och andra grafiska element. 

Ibland kan det kännas skönt att se ett designförslag innan man godkänner en offert. Vi förstår det, och vi ger dig gärna en skiss och presenterar våra idéer innan vi börjar arbetet. Vårt mål är att du ska känna dig trygg med köpet och att du ska bli nöjd. 

Under arbetets gång kommer du få designförslag löpande. Vi vill att du ska  känna dig delaktig i processen och att du har möjlighet att påverka din logotyp. Alla förslag presenteras i en PDF, och du kan i lugn och ro kika på våra designer och läsa hur vi tänker.

Kostnad för logotyp varierar beroende på vad för logotyp du vill ha, hur många designförslag du vill ha och hur avancerad grafisk identitet du vill ha. Vad för verksamhet du driver kan påverka kostnaden. Kontakta oss för ett pris eller fyll i vårt offertformulär.

Scroll to Top