Naturligt Kreativ Webbyrå

Här hittar du svar på våra vanligaste frågor

Priser för våra tjänster

Vi tar 600 kr per timme för löpande arbete.

Kostnaden för en logotyp varierar. Det beror ofta på vad för verksamhet du driver och hur avancerad logotyp du vill ha. Den grafiska profilen spelar också en roll i kostnaden. Oftast brukar vi säga att vi inte gör logotyper för mindre än 4 900 kr. Skicka ett mejl och berätta om din verksamhet så får du ett ungefärligt pris. Här finns även ett färdigt logotyp-paket.

Kostnaden för hemsida varierar. Det beror bland annat på hur många sidor hemsidan har, text, bild, funktioner och SEO. Design har även en stor påverkan på slutkostnaden på en hemsida. Här kan du läsa mer om vad hemsidor brukar kosta. Vi brukar säga att vi inte säljer hemsidor för mindre än 10 000 kr, men vi är duktiga på att anpassa oss efter din budget. Kontakta oss för ett mer exakt pris till din hemsida.

Vi tar 600 kr per påbörjad timme för webbadmin. Vi kan anpassa faktureringen så det passar dig, vanligast är att fakturera per arbetstillfälle eller per månad.

Webben

Ja absolut. Vi kan hjälpa dig sätta upp dina sociala medier och snygga till dom med bilder, logotyper och annat som du kan behöva. Behöver du hjälp med marknadsföring i sociala medier har vi jätteduktiga kontakter som vi kan hänvisa dig till. 

Tiden det tar att bygga en helt ny hemsida varierar beroende på hur stor hemsidan är. Något som också påverkar tiden det tar är hur kontakten mellan oss fungerar – är du snabb på att svara på våra mejl och förse oss med det vi behöver går processen antagligen snabbare. Oftast räknar vi med att en hemsida tar någonstans mellan 1-2 månader att göra färdigt. 

Ja. Om vi får ett underlag av dig där du berättar vilken information som ska finnas på hemsidan så finslipar vi den så att den blir både lättläst och optimerad för Google. Det ingår alltid i våra tjänster och kostar inget extra.

Ja. Bilder har en stor påverkan på hemsidans design och vi är gärna delaktiga i vilka bilder som ska finnas där. Vi använder oss av en bildbank där vi tar så många bilder som din hemsidas design kräver. Bilder är inget som påverkar kostnaden av din hemsida. 

Ja! Alla hemsidor som vi skapar fungerar både på mobil, surfplatta och dator. 

När du köper en hemsida av oss ingår en grundläggande sökoptimering. Det innebär att vi fixar så att din hemsida syns på Google och att den har goda förutsättningar att klättra i resultatlistorna. Att ranka högt i Googles resultatlistor är dock en lång och tidskrävande process, så du kommer inte hamna längst upp direkt. Sökoptimering är något som behöver både tid och arbete. 

Logotyp och grafisk profil

En grafisk profil är ungefär som ett genomtänkt visuellt språk som ska känneteckna ditt företag. Den baserar sig ofta på din logotyp och får ditt företag att kännas som en helhet. Jag vet, det låter krångligt – men det lönar sig att följa en grafisk profil. Här kan du läsa mer om varför du behöver en grafisk profil.

Branding är samma sak som grafisk profil, se fliken ovan. Här kan du läsa mer om branding. 

Det beror på vad för logotyp du vill ha och hur avancerad den är. Hur snabb du är att svara på våra mejl och designförslag påverkar också tiden det tar. Oftast brukar vi säga att en logotyp tar 3-4 veckor.

Du kan få hur många du vill, vi fortsätter tills du är nöjd. Det kan dock påverka priset.

Fick du inte svar på din fråga?
Då är du välkommen att höra av dig till oss!