Vi har två tjänster för dig som behöver hjälp med en hemsida

Ny hemsida

Tjänsten för dig som behöver en sprillans ny hemsida eller en uppfräschning av din befintliga.

Webbredaktör

Tjänsten för dig som redan har en hemsida men behöver hjälp att driva och sköta om den.

Köp en hemsida av oss

Behöver du en hemsida? Då har du hittat rätt – att bygga hemsidor är det bästa vi vet. Oavsett om du behöver en sprillans ny hemsida eller en uppfräschning av din befintliga hemsida så har vi en lösning för dig. Vi har finslipat våra tjänster för att passa småföretagare och just därför skippar vi allt tekniskt snack och går rakt på sak; vi bygger grymma hemsidor som får dig att se ut som ett proffs på nätet. Vi kan fixa det mesta från enkla företagshemsidor till avancerade webbshoppar. När din hemsida är färdig hjälper vi dig med underhåll, drift, uppdateringar och allt sånt där som känns svårt och tråkigt. Och det bästa av allt: vi anpassar våra tjänster efter din budget. Här hittar du även våra färdiga hemside-paket.

När du köper en hemsida av oss får du en skräddarsydd lösning anpassat efter ditt företag och dina mål. Vi går igenom din verksamhet grundligt och tar fram en strategi för hur ditt budskap ska nå fram till dina besökare på bästa sätt. Vår styrka inom webbdesign är att vi är riktigt duktiga att skapa hemsidor som dina besökare trivs på. Vi vet vad som krävs för att göra en hemsida lätt att använda och lätt att förstå.

När din hemsida är klar fortsätter vi arbeta tillsammans med dig för att driva din nya hemsida framåt och hålla den uppdaterad. Vi erbjuder flera olika lösningar för support efter avslutad tjänst, du ska aldrig behöva känna dig övergiven. Vi kan sköta all underhåll av din hemsida, allt från att hålla hemsidan uppdaterad och säker till att justera öppettider och publicera blogginlägg. Vill du hellre hantera din nya hemsida själv så lär vi dig allt du behöver veta för att fortsätta där vi slutar. Vi använder ett väldigt enkelt system som är lätt att lära sig och förstå, oavsett hur teknik-kunnig du är. Visst låter det som en bra deal? 

Vill du veta mer? Nedan kan du ta del av mer detaljerad information om vad som ingår och hur det går till. Tveka inte att kontakta oss om du är osäker på något.
  • En grym hemsida i WordPress
  • Unik webbdesign baserad på webbstrategi
  • Några av marknadens bästa tillägg och teman
  • Responsiv design som fungerar både på dator, mobil och surfplatta
  • Installation av SSL (gör din hemsida säkrade)
  • Grundläggande sökmotoroptimering (så din hemsida blir lättare att hitta på Google)
  • Bilder från bildbank
    Copywriting efter underlag

Vi kan hjälpa dig med både domän och webbhotell. Vi hostar våra kunders hemsidor på webbhotellet Oderland och du är välkommen att bli en i gänget. Att ha sin hemsida på vårt webbhotell kostar 2 500 kr per år. I priset ingår fri support, underhåll av hemsida och SSL certifikat. Det betyder att vi ansvarar för att din hemsida alltid fungerar som den ska, håller sig uppdaterad och säker. I priset ingår även hjälp med att uppdatera texter, ändra länkar eller annat du kan tänkas behöva.

Vi bygger såklart hemsidor på andra webbhotell också. Det är helt upp till dig om du vill använda vårt webbhotell eller inte. Den enda skillnaden är att du som inte har din hemsida på vårt webbhotell missar vår grymma, kostnadsfria löpande support.

Observera att pris för webbhotell kan se annorlunda ut för dig som har webbshop eller en aktiv blogg. Även större ändringar på din hemsida kan i vissa fall kosta extra. Kontakta oss för ett mer exakt pris.

Vi kan självklart köpa och stå på din domän. Detta är en kostnad som tillkommer och brukar ligga på runt 100 kr per år. Många väljer också att själva stå på sin domän och peka den till vårt webbhotell. Hur du än vill göra så har vi en lösning för dig.

Bilder som finns på din hemsida har en stor påverkan på hemsidans design. Ofta planerar vi ett bildspråk innan vi börjar skissa på designen. Har du egna bilder som du vill använda på din hemsida tar vi hänsyn till bildens färg och känsla när vi gör webbdesignen. Har du inga egna bilder så är det ingen fara alls, vi använder bilder från vår bildbank och det kostar inget extra. Oftast brukar våra hemsidor ha en blandning mellan bilder från vår bildbank och egna bilder.

Vi vet vad för texter som funkar på webben, både för att göra texten lättläst och för att den ska bli sökmotoroptimerad. Vi behöver ett underlag av dig där du beskriver informationen som ska finnas på din hemsida. Det kan till exempel gälla vilka tjänster du erbjuder, beskrivning av produkter du säljer och information om din verksamhet. Från ditt underlag skapar vi en logisk informationsstruktur på din hemsida så att dina besökare enkelt kan hitta den information dom söker. Vi både justerar din text och skriver nya texter baserat på ditt underlag.

Support är något vi tycker är jätteviktigt. Vi ser varje nytt uppdrag som ett långsiktigt samarbete. Egentligen är det när hemsidan är färdig som det riktiga arbetet börjar – att driva hemsidan och hålla den uppdaterad. Du som har köpt en hemsida av oss får alltid hjälp, oavsett vad det gäller. Vi brukar spela in filmer där vi visar och berättar hur du gör för att ändra i texter, uppdatera bilder, publicera blogginlägg, se statistik och annat som kan vara relevant för dig att veta.

Du som har din hemsida på vårt webbhotell får kostnadsfri löpande support. Läs mer under fliken ”domän och webbhotell”. Du som inte har din hemsida på vårt webbhotell får såklart också support, vi ställer alltid upp om du behöver något. Det är dock inte kostnadsfritt utan ses som en löpande kostnad. Läs mer under sektionen för webbredaktör.

Kostnad för hemsida varierar beroende på vad för hemsida du behöver. Alla hemsidor är olika och det är därför vi inte kan sätta ett fast pris. Vi är väldigt duktiga på att anpassa oss efter din budget, så skicka gärna ett mejl så berättar vi mer om vad just din hemsida skulle kosta. Här kan du läsa mer om vad en hemsida brukar kosta. Här hittar du våra färdiga hemside-paket med ungefärligt pris.

Vad roligt att du är intresserad av att köpa en hemsida av oss! Det enklaste sättet att börja processen är att skicka ett mejl, vi vill gärna veta mer om dig och dina idéer.

Du kan även fylla i vårt offertformulär för att få ett färdigt kostnadsförslag direkt i din inkorg.

Anlita oss som din personliga webbredaktör

Vi vet att det kan kännas dyrt att köpa en hemsida när du precis startat ditt företag. Det är därför vanligt, och helt förståeligt, att många gör sina hemsidor själva. Det finns också de som köper billiga hemsidor som känns halvfärdiga där varken support eller underhåll ingår. Vi har sett många tillfällen där företag inte behöver hjälp med en helt ny hemsida, utan istället behöver hjälp med att finslipa och driva en redan befintlig hemsida. Av detta behov har vår tjänst ”webbredaktör” tagits fram. Tjänsten är perfekt för dig som har en hemsida och vill ha en person att kontakta när du behöver en hjälpande hand.

Att skaffa en webbredaktör till din hemsida är en bra idé oavsett hur stor eller liten hemsida du har. Om du anlitar oss som webbredaktör innebär det att du får personlig kontakt med en av oss som blir din helt egen webbredaktör. Vi hjälper dig med allt från att göra ändringar i designen till att publicera blogginlägg och göra backups av hemsidan. Målet med den här tjänsten är att få småföretagare att slippa känna sig ensamma i en värld som kan kännas teknisk och krånglig. 

Att anlita oss som webbredaktör behöver dock inte bara betyda att vi gör allt åt dig. Vi förstår att det i längden kan kännas dyrt att behöva anlita en person att sköta om ens hemsida. Därför avsätter vi gärna några timmar där vi kan gå igenom din hemsida och visa dig hur du själv ska göra enkla ändringar.

Vill du veta mer? Nedan kan du ta del av mer detaljerad information om vad som ingår och hur det går till. Tveka inte att kontakta oss om du är osäker på något.

Vi kan hjälpa dig med det mesta som rör din hemsida. Det kan gälla både säkerhet, uppdateringar, fixa sånt som krånglar eller snygga till designen. Vi kan även hjälpa dig med marknadsföring, sociala medier, sökoptimering eller annat som du kan tänkas behöva hjälp med. Vi vill att du ska känna att du alltid har en person att kontakta för att få hjälp och råd, oavsett vad det gäller. 

Vi delar gärna med oss av vår kunskap och lär dig det du behöver veta för att göra ändringar på din hemsida själv. Enklare ändringar som t. ex. att uppdatera texter, bilder, publicera blogginlägg och lägga till nya produkter i en webbshop är inte alls krångligt. Vi visar dig gärna hur du gör det själv. 

Du kommer få våra kontaktuppgifter och du är välkommen att höra av dig på ett sätt som passar dig, både via telefon, sms eller e-post. Vi tar emot din förfrågan och den blir prioriterad, vi hjälper dig så fort vi hinner. Hos oss kan du förvänta dig att alltid få ett gott bemötande, inga frågor är dumma. Vi vet hur krångligt det kan vara med teknik och hemsidor. 

Du som har anlitat oss som webbredaktör betalar 245 kr per påbörjad halvtimme eller en fast månadskostnad. Vi vill att du ska kunna betala på ett sätt som passar dig, och vi har därför tagit fram tre olika sätt att betala. 

För dig som bara behöver hjälp då och då funkar det bäst att betala med faktura efter varje slutfört arbete. 

För dig som vet att du kommer behöva hjälp regelbundet funkar det bäst att betala med faktura i slutet av varje månad. Då lägger vi ihop alla timmar och du betalar allt i en klumpsumma. 

För dig som vet att du behöver väldigt mycket hjälp kan det funka bäst att köra ett fast pris varje månad. Det kan vara skönt för dig att ha ett tak så att kostnaden inte springer iväg. Det blir ungefär som en prenumeration av en webbredaktör som du kan använda så lite eller så mycket du vill, till en fast kostnad. Kostnaden är individuell, så kontakta oss för ett förslag.

Spännande läsning för småföretagaren med hemsida

Vad kostar en hemsida?

Hitta rätt webbyrå till dig och din verksamhet

12 goda råd till dig som ska köpa en hemsida

Scroll to Top