Naturligt Kreativ i coronatider

Vi går igenom jobbiga tider just nu. Jag hoppas att ni alla mår bra, att ni är friska och att ni är försiktiga. I dessa tider är det särskilt viktigt att vi tar hand om varandra och hjälps åt. Naturligt Kreativ Webbyrå planerar att fortsätta jobba som vanligt, och jag vill i det här inlägget berätta vilka anpassningar vi gjort och hur vi kan hjälpa dig som småföretagare att ta dig igenom den här krisen.

Naturligt Kreativ Webbyrå fortsätter nästan som vanligt

Vi följer självklart folkhälsomyndighetens riktlinjer för att minska smittspridning, vilket innebär att vi så gott som alltid jobbar hemifrån. Men det innebär framförallt att vi inte längre har några fysiska möten, alla våra kundmöten sker genom video- och telefonsamtal tillsvidare.

Bra tjänster för digitala möten:

  • Zoom – En tjänst som erbjuder i stort sätt allt du behöver för ett bra digitalt möte.
  • Google Hangouts – Du som har ett googlekonto har tillgång till kostnadsfria digitala möten.
  • Teamviewer – En tjänst som låter dig styra någon annans dator, perfekt för att visa/fixa något på någon annans dator utan att behöva sitta bredvid varandra.

Förutom att vi inte längre har fysiska kundmöten har inget förändrats när det gäller våra tjänster. Våra tjänster är uppbyggda på ett sätt att det kan ske 100% digitalt. Vi fortsätter jobba utan nedtrappning och du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du vill ha hjälp.

Vi är otroligt tacksamma för att våra kunder fortsätter beställa våra tjänster och att vi har möjlighet att fortsätta jobba i samma takt som innan, tusen tack! ♡

Vi hjälper småföretagare i coronatider

Vi har tur som kan fortsätta jobba som vanligt, men vi vet att det är långt ifrån alla som har samma möjlighet. Nästan dagligen pratar vi med småföretagare som kämpar för att hålla sitt företag rullande – och vi vill göra allt vi kan för att hjälpa er som kämpar! Vi kan bland annat hjälpa till med digital marknadsföring, hemsida, grafisk design eller att ta fram nya sätt som ditt företag kan bli mer digitalt.

Just nu erbjuder vi:

  • Extra långa faktureringsdatum. Du får din produkt nu men betalar senare i år när ditt företag kommit på fötter igen. 
  • Flexibla delbetalningar. Du får din produkt nu och delar upp betalningen. Bestäm själv hur mycket du vill betala varje månad, och vi lägger självklart inte på någon extra kostnad för att dela upp betalningen. 
  • Vi anpassar oss efter din budget. Berätta för oss hur din budget ser ut, så ser vi till att du får mest möjligt för pengarna.

Ett bra sätt att ta sig igenom coronatiden är att skapa digitala tjänster. Om du är osäker på hur ditt företag kan digitaliseras, kontakta oss och berätta om ditt företag, så delar vi med oss av våra idéer och förslag (som såklart är helt gratis!).

Här hittar du även en facebookgrupp där småföretagare kan få hjälp med marknadsföring i coronatider.

Nu är det viktigare än någonsin att hjälpas åt – vi tar oss igenom det här tillsammans.
Ta hand om er!

Dela inlägget:
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Frida Bredesen

Frida Bredesen

Är grundaren till Naturligt Kreativ Webbyrå. Brinner för att skapa vackra och användbara webbplatser. Här på Naturligt Kreativ ansvarar hon för det mesta som har med webben att göra. Här kan du läsa mer om Frida.
Frida Bredesen

Frida Bredesen

Är grundaren till Naturligt Kreativ Webbyrå. Brinner för att skapa vackra och användbara webbplatser. Här på Naturligt Kreativ ansvarar hon för det mesta som har med webben att göra. Här kan du läsa mer om Frida.

Du kanske också gillar...

Missa inte nästa inlägg!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få tips, nyheter och erbjudanden i din inkorg – helt gratis! Perfekt för dig som är egenföretagare. Här kan du läsa vår integritetspolicy.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top