Webdesigner Renée Tid från Vaxholm

Var är Frida?

Ni är säkert många som undrar varför det har varit så tyst ett tag. Frida har fått ett nytt jobb och kan därför inte jobba så mycket med Naturligt kreativ och jag, Renée Tid kommer att ta emot er nya kunder. Frida kommer dock att finnas kvar bakgrunden. Hon kommer också att ta hand och ha kvar de kunder som hon har/haft. Så allting med webbhotell kommer inte att ändras för er som redan har ett kontrakt med Naturligt Kreativ. Ni som varit med henne länge behöver inte oroa er för någon stor förändring.

Vem är Renée Tid?

Jag heter Renée Tid, är 26 år och pluggar systemveteskap sen några år tillbaka på Luleås tekiniska universitet. Jag bor här i Luleå i en studentlägenhet som jag delar tillsammans med mina tre små landdsköldpaddor.

Vid sidan av mina studier så jobbar jag extra som IT-support. Jag är född och uppvuxen i Stockholms skärgård, närmare bestämt i Vaxholm.  Min plan är att komma tillbaka till Stockholm så snart som möjligt då jag planerar att byta program och läsa webbdesign istället. Har alltid haft ett sort intresse av webbutveckling och jobbat en del med HTML och CSS på min fritid, har även hjälpt Frida med mindre uppgifter här på Naturligt Kreativ för bland annat Authentic People ” och haft hemsidor via wordpress förut.

Jag har alltid varit kreativ, ritat och foto är nog de största kreativa intressena jag har. På fritiden är jag en nörd, jag älskar spel och speciellt Dota 2 som jag spelat i alldeles för många år nu haha.

Min dröm är att kunna jobba med detta på heltid. Jag är ingen människa som trivs med att vara på samma plats hela tiden och på senare år efter ett distansförhållande och flera vänner i andra länder så har jag verkligen funnit intresse i att resa och se världen.

Speciellt nu under corona tider, har jag verkligen förstått vikten och fördelarna med att kunna jobba hemifrån. Jag skulle också vilja påstå att det är dit vi är på väg då mer eller allting digitaliseras. Jag tycker det är jätteintressant och det ska bli kul att följa den utvecklingen.

Faktura och priser

Jag använder Naturlig Kreativs hemsida med tillstånd av Frida för att få in mina egna första kunder, men kommer att jobba under mitt egna namn och enskilda firma “Renée Tid” och fakturera under mitt namn.. Priserna kan komma att ändras, billigare nu i början då jag fortfarande är ny, men gå upp i pris när jag kommit igång lite. Mitt baspris för en standard hemsida ligger på ca 12500 SEK (exkl moms) med webbhotell/domän inkluderat i det priset, så strax under Fridas pris och samma saker ingår som i hennes paket.  Service och kvalité kommer inte att ändras och jag har kontakt med Frida som också kan hjälpa till vid behov. Jag kommer även att ha er, mina blivande kunder på webbhotellet Orderland precis som Frida.

Logotyppaket

Om ni inte har en logga och vill att jag gör en

I PAKETET INGÅR

  • Logotyp (+variationer)
  • Grafisk profil (jag väljer själv ut färger till hemsidan)

Pris exkl moms

2 000 kr

Webbpaket

Paketet för dig som  bara vill komma igång med din webbsida

I PAKETET INGÅR

  • Webbplats i WordPress
  • Unik webdesign
  • Sökmotoroptimering
  • Copywriting
  • Webbhotell ink. support upp emot (1) år

Pris exkl moms

12 500 kr

Företagspaket

Om ni inte har en logga och vill att jag gör en

I PAKETET INGÅR

  • Allt i Logotyppaketet
  • Allt i Webbpaketet

Pris exkl moms

14 500 kr

Viktigt att veta

Eftersom jag endast samarbetar och inte jobbar för Naturligt Kreativ, så har jag har egna priser och avtalsvillkor.

Det är bara att fråga mig om det skulle dyka upp något ni undrar över, hellre för många frågor än för få. Jag kommer att gå igenom hela köpprocessen och preliminärt pris för dig som vill köpa en hemsida. Portfolio finns, det är bara att fråga efter det, så kan jag visa saker jag gjort.

Kontaktinformation

Det är mitt telefonnummer, 0768010189 som står nu längst ned på hemsidan. Har redan börjat med min första kund och ser fram emot att hjälpa er andra med. Värt att veta är att jag jobbar helt på distans och har god möjlighet att ha kontakt med er på det sättet som passar er bäst, vare sig det är mail, telefon, skype osv. Jag kommer även börja ta kontakt med er som hört av er och väntar på svar på info@naturligkreativ.se. Men annars är det renee.tiid@gmail.com som ni lättast når mig på.

Hoppas vi hörs!

Renée Tid

Renée Tid på Norra berget i Sundsvalll
Dela inlägget:
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Renée Tid

Renée Tid

Precis i uppstarten av en egen firma. Har alltid varit kreativ och haft kärlek för att skapa hemsidor och har en dröm om att kunna jobba heltid med det i framtiden. Samarbetar just nu med Naturligt Kreativs grundare Frida för att komma igång och få sina första kunder. Mer om Renée kan du läsa här.
Renée Tid

Renée Tid

Precis i uppstarten av en egen firma. Har alltid varit kreativ och haft kärlek för att skapa hemsidor och har en dröm om att kunna jobba heltid med det i framtiden. Samarbetar just nu med Naturligt Kreativs grundare Frida för att komma igång och få sina första kunder. Mer om Renée kan du läsa här.

Du kanske också gillar...

Missa inte nästa inlägg!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få tips, nyheter och erbjudanden i din inkorg – helt gratis! Perfekt för dig som är egenföretagare. Här kan du läsa vår integritetspolicy.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *