Är du i behov av något som har med layout av bild och typografi att göra?

Vi älskar att syssla med layout, oavsett om det är till webben eller om det ska tryckas på papper. Vi kan hjälpa dig med bland annat menyer, visitkort, affischer, inbjudningar, reklamblad och mycket mer. Behöver du något som ska tryckas på papper så har du hittat rätt.

Vi lägger ner mycket tid på att skapa en layout som är lika snygg som den är enkel. Vårt mål är att betraktaren ska förstå ditt budskap utan att behöva anstränga sig – människor tenderar nämligen att vara ganska lata och kommer därför inte orka anstränga sig att förstå ditt budskap om den inte är glasklar. Genom en noga genomtänkt struktur av både bild och text vill vi nå ut till din målgrupp trots denna lathet. Vi vet hur vi ska få dina kunders uppmärksamhet.

Vi designar din trycksak och ger dig en färdig fil som är redo att skickas till tryckeriet. Behöver du hjälp tryck kan vi ordna det åt dig, vi samarbetar med bra tryckerier. Då kan vi ordna så att du får din trycksak hem till dörren.

Vill du veta mer? Nedan kan du ta del av mer detaljerad information om vad som ingår och hur det går till. Tveka inte att kontakta oss om du är osäker på något.
  • En genomtänkt struktur som presenterar ditt budskap på bästa sätt.
  • En design som tar hänsyn till ditt buskap och ditt varumärkes grafiska profil.
  • Copywriting efter underlag
  • Bilder och eventuellt andra grafiska element
  • Tryckfärdig fil i PDF samt en redigerbar fil

För att kunna skapa en bra trycksak till dig behöver vi veta vilket budskap du vill förmedla och vem du vill förmedla den till.  Vi tar gärna emot ett underlag på informationen du vill att din trycksak ska innehålla. 

När vi fått underlaget och dina önskemål börjar vi designa trycksaker. Vi visar designförslag löpande under processen så att du blir delaktig och kan komma med önskemål om ändringar.

Bilder har en stor påverkan trycksakens design. Om du har egna bilder som du vill använda i din trycksak tar vi gärna emot dessa så tidigt som möjligt eftersom designen behöver ta hänsyn till dessa. Har du inga egna bilder så är det ingen fara alls, vi använder oss av en bildbank. Att använda bilder från vår bildbank kostar inget extra. 

Vi skriver texter till din trycksak från ett underlag som du förser oss med. Vi skriver texterna med hänsyn till att det ska vara lättläst och enkelt för din målgrupp att förstå informationen.

Att köpa design till trycksak är en löpande kostnad och kostar 590 kr per timme. Tar jobbet mindre än en timme debiterar vi inte för hela timmen.  Oftast tar trycksaker någonstans mellan 3-4 timmar att göra. 

Scroll to Top