Startsida / Portfolio / Mötesbås

Mötesbås - skapar ostöriga arbetsplatser

Mötesbås är ett företag som säljer just det – mötesbås. Det är ungefär som små, mobila, ljudisolerade rum som kan placeras i öppna kontorslandskap. Om ljudnivån blir hög kan du gå in i ett mötesbås för att få en stund för dig själv.  Där kan du prata ostört i telefon eller till och med ha möten med dina kunder. 

Det här projektet hade ett väldigt tydligt mål: att övertyga besökaren om att mötesbås är ett måste i ett öppet kontorslandskap. Lyckades vi? Titta på hemsidan själv – visst blir du sugen på att köpa ett bås? 

En ny logotyp och grafisk identitet

Vi ville att det här varumärket skulle kännas lite layed-back och lugnt, men samtidigt seriöst och energifullt. Därför valde vi att använda en blå färg (som oftast förknippas med lugna, seriösa företag) tillsammans med en skarp grön färg (som ofta förknippas med energi, glädje och lekfullhet). 

Logotypen har en symbol. Det är en abstrakt illustration på en duva. Duvan har en symbolisk betydelse i det här fallet och det var ett önskemål att vi skulle jobba med just duvan. Vi har arbetat med duvans form så att den har mjuka former, för att framhäva det lugna. 

Scroll to Top