God jul & Gott nytt år! ❤

2019 var ett fantastiskt år för min del. Jag vågade ta steget att börja jobba heltid med Naturligt Kreativ Webbyrå och jag ångrar mig inte en sekund, jag stormtrivs verkligen med mitt jobb! Jag är oändligt tacksam för alla fantastiska människor jag fått jobba med och alla projekt jag fått vara delaktig i under 2019. Det är så spännande att få inblick i era verksamheter och få hjälpa er att uppnå era mål och visioner. Tack! 

Jag välkomnar 2020 med öppna armar och har så mycket kul att se fram emot. Jag kommer bland annat… 

  • Få kontorsplats på Hamngatan i centrala Vaxholm. Välkommen in på kaffe om ni vill snacka lite design & webb!

     

  • Publicera en kostnadsfri e-bok som hjälper dig att göra din hemsida lite bättre. Tanken är att vi skippar snacket och går rakt på sak; en check-lista med konkreta åtgärder som kommer göra dina besökare glada (och mer köpsugna!).

     

  • Ett nytt blogg-koncept där jag delar med mig av mina digitala rutiner. Jag kommer publicera en kalender som hjälper dig att digitalisera ditt företag, stärka ditt varumärke och skapa bra rutiner när det gäller bland annat sociala medier, SEO och att skapa bra innehåll. Det är självklart är helt gratis! 

Till sist vill jag även berätta att Andrea äntligen har fått sin lilla son, STORT grattis till er! ❤ Det innebär dock att Naturligt Kreativ Webbyrå kommer drivas av enbart mig en stund framöver. Vi välkomnar Andrea tillbaka år 2021 (
fast hon kommer troligen hoppa in och hjälpa till med några projekt innan dess 😉). 
 
Dela inlägget:
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Frida Bredesen

Frida Bredesen

Är grundaren till Naturligt Kreativ Webbyrå. Brinner för att skapa vackra och användbara webbplatser. Här på Naturligt Kreativ ansvarar hon för det mesta som har med webben att göra. Här kan du läsa mer om Frida.
Frida Bredesen

Frida Bredesen

Är grundaren till Naturligt Kreativ Webbyrå. Brinner för att skapa vackra och användbara webbplatser. Här på Naturligt Kreativ ansvarar hon för det mesta som har med webben att göra. Här kan du läsa mer om Frida.

Missa inte nästa inlägg!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få tips, nyheter och erbjudanden i din inkorg – helt gratis! Perfekt för dig som är egenföretagare. Här kan du läsa vår integritetspolicy.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top